Utbilda dig i shamansk healing

Är du som jag så är du nog lite intresserad av andlighet, shamanism och healing. Det finns ett företag för dig som vill få healing i Karlstad och Hammarö med omnejd och företaget som också är ett tempel heter Anima Tempel. Där har jag varit ett antal gånger, och nu har jag kommit till en punkt där jag vill lära mig mer så jag ska gå en shamansk healingkurs som startar om några veckor. Jag känner mig alltid välkomnad till hundra procent de gånger jag har kommit till Anima Tempel och det tror jag du skulle göra också. Har du ett intresse för healing i Karlstad och Hammarö med omnejd eller är intresserad av en kurs då tycker jag utan att tveka att det är Anima Tempel du ska vända dig till. Healing är bara en av många behandlingar som erbjuds, det finns även zonterapi, massage och yoga. Jag är så tacksam till det här företaget för med hjälpen jag fått av dem har jag börjat må allt bättre efter en utmattningsdepression som jag dragits med länge. Jag har varit borta från jobbet i nästan ett år, men en kombination av läkarhjälp, healing och vandringar ute i naturen har gett mig ett allt bättre mående och jag har nu börjat jobba på 25 procent och det har fungerat bra. Jag vet nu vad jag behöver göra för att inte hamna i en utmattningsdepression igen så det här med healing har kommit in i mitt liv för att stanna. Nu hade jag inget mer att ta upp med er om detta, men jag hoppas hur som helst att ni tyckte det var ett bra och spännande inlägg att läsa.