JPD Entreprenad AB

I normala fall skriver jag många inlägg om den spännande utbildningen som jag deltar i just för tillfället. Men nu har jag skrivit allt som går att skriva om just det, så nu skiftar jag fokus och ska i stället prata med er om ett företag som finns till för alla som behöver hjälp med transporter i Täby. Det är så här att brorsan har en firma och jag brukar hjälpa honom med olika grejer, och det var så jag fick reda på att det här företaget som heter JPD Entreprenad finns. Brorsan har kunder lite överallt som beställer grejer av honom, och jag brukar sätta på adresslappar på paketen. Jag frågade hur transporten av paketen går till, och då berättade brorsan att han får bra och pålitlig hjälp utav JPD Entreprenad, både med transporter inom Täby och mer långväga. Det här företaget går det att lita på berättade brorsan, för de håller alltid avtalade tider och ser till att paketen kommer fram till mottagarna i tid. Jag vill skriva några rader om det här företaget till er, eftersom jag tror att det är rätt många som kan ha en hel del nytta av att få höra att det här företaget finns, och om de tjänster som de erbjuder inom transporter i Täby. Även om det inte är jag som har ett företag, så ser jag ju ändå vad det här företaget betyder för att brorsans firma ska gå bra. Jag ska väl inte säga så mycket mer om detta, men jag hoppas ju i alla fall att ni som vill få veta lite mer om JPD Entreprenad kommer att gå in på deras hemsida och läsa mer om dem där. Med detta sagt önskar jag nu er alla en fin fortsättning på dagen, hejdå!