Funderar på att utbilda mig i massage

Jag funderar på att utbilda mig till massageterapeut, vad tror ni om det? Jag vill gärna hjälpa andra människor till att få må bra. Jag har själv blivit hjälpt genom massage och vill nu också lära mig detta hantverk. Jag hade nu tänkt att skriva ett inlägg om ett företag som finns till för er som behöver massage i Klippan, och det är ett företag som heter Eva Klang Friskvård & Underhållning

Jag har varit där flera gånger, allt började med att jag ramlade ner från en stege när jag målade huset och fick en ordentlig smäll i ryggen. Inga kotor var i alla fall skadade, för jag röntgade ryggen, men ändå har det värkt en hel del och det enda som har hjälpt är massage Det är fint att det finns ett företag inom massage i Klippan som är så bra som det här företaget är, för hon som har företaget är erfaren inom massage och vet hur massage genomförs. Det är verkligen bra med massage, något jag tror att alla skulle må bra av och jag vill därför rekommendera er i Klippan med omnejd om att Eva Klang Friskvård & Underhållning är ett företag som ni ska gå till. Sedan får vi se om jag kommer in på massageutbildningen jag sökt, om jag gör det så är det väl inte omöjligt att jag själv så småningom startar ett företag inom massage här i Klippan, och då kan ni komma till mig, vore trevligt! Nu får ni allesammans ha en trevlig helg för det är ju fredag idag, hejdå!