Healing i Luleå

Hej där på er alla mina läsare och känn er varmt välkomnade till min hörna på nätet. Här i mitt inlägg idag så hade jag funderat lite på om jag inte skulle ta och skriva ett inlägg som kan göra skillnad för er som är stressade. Jag som började plugga på högskolan i augusti blev så stressad att jag först inte visste om jag skulle orka fortsätta att plugga. En som jag läser en kurs ihop med sa att jag borde gå på healing i Luleå hos ett företag som heter Annikas Soul Cottage, det hade han gjort, och det hade varit en magisk upplevelse. Jag hörde av mig till Annikas Soul Cottage och när jag berättade om mig själv så tyckte hon som har företaget att det var så akut att jag måste komma redan dagen efter, vilket jag gjorde. Jag blev verkligen helad av denna healing och det var som att all stress försvann. Jag blev sedan mer fokuserad på föreläsningarna och jag behöver fortsätta med healing en gång i månaden, för att inte falla igen. Jag tycker alltid att det är bra om jag kan hjälpa er, och eftersom jag själv har vänt mig till Annikas Soul Cottage för att få healing i Luleå, så vill jag tipsa er om det här företaget idag, för om healing har en så otroligt god effekt på mig så kommer den säkert ha det på er också. Sedan är vi förstås alla olika, så någon kommer säkert uppleva ett riktigt halleluja-moment medan andra inte alls får en lika stark upplevelse. Med detta sagt ska jag tacka för mig för den här gången och jag hoppas ni kommer ha nytta av att ha läst det här inlägget.